2022; nieuw jaar, nieuwe doelen, nieuwe kansen! Het ziet er naar uit, dat we na twee jaar onzekerheden vanwege de Corona pandemie weer sportief aan de slag kunnen. Precies op tijd voor de wegwedstrijden! De kalender hiervoor begint langzaam vorm te krijgen en binnenkort zullen we die op de Regio 13 website en facebook bekendmaken.

Met trots kunnen we vertellen dat we een sponsor hebben gevonden voor het bijbehorende klassement van de Regio 13 wegwedstrijden. Wij zijn erg blij met de samenwerking met Christ Donders en Sam Voogt van Lopers Company Tilburg! Het wegklassement is omgedoopt tot het Lopers Company Tilburg Wegcircuit van Regio 13.

We hopen hiermee een nieuwe, frisse impuls te geven aan dit gezellige en sportieve circuit. Het klassement is voor iedereen die lid is van een Regio 13 vereniging. Of je nu wel of geen wedstrijdlicentie hebt. Meedoen is belangrijker dan winnen, maar niets is leuker dan terugkomen voor en in het klassement toch? Samen sporten, genieten, meedoen en afzien.

Na de laatste wedstrijd van het seizoen organiseren we een gezellige avond om diploma’s en medailles uit te reiken. We hopen jou te zien bij de verschillende wedstrijden van het Lopers Company Tilburg Wegcircuit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *