ANDRE: EEN BEVLOGEN ATLETIEKMENS.

André is overleden, plotseling en we moesten het vol ongeloof horen.

Wat had hij nog vele plannen voor de atletieksport in het algemeen en “zijn” RTC in het bijzonder. Een onlangs verschenen interview in Dagblad De Stem, geplaatst in een editie die als gevolg van een storing niet of nauwelijks op papier is verschenen, maakte zijn plannen nog maar eens duidelijk.

Maar André was veel meer, bestuurder van zijn club ATV Scorpio Oosterhout, voorzitter van de Nederlandse Katholieke Sportfederatie (N.K.S.) afdeling Atletiek en penningmeester van deze sportkoepel. Vanuit deze koepel omarmde hij het project Train de trainer.

En verder ook natuurlijk bestuurder van onze Stichting Regio 13, waarvoor hij als medeoprichter veel heeft betekend voor de samenwerking tussen de atletiekverenigingen, de loopgroepen en stichtingen en de derden-contacten in ons Midden Brabantse.

Als André iets voor de toekomst zag, dan ging hij er voor. Hij kon dan ook streng en rechtlijnig zijn (dat kon hij als generaal b.d.), maar het doel was altijd zuiver en doelgericht.

We gaan deze markante mens missen in onze regio en we wensen zijn echtgenote en kinderen met hun aanhang veel sterkte toe in de komende periode. Weet dat André zijn voetafdruk duidelijk heeft achtergelaten en dat onze regio veel te danken heeft aan zijn inspanningen voor ons.

André: rust zacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *